Hvordan bruger man det vippende rat?

Denne funktion giver ekstra arbejdsplads, når bilen holder stille, men rattets primære funktion er at styre bilen. Sørg for, at du ikke bruger for meget kraft på rattet, når du bruger det.

Position til bærbar computer

1. Parker bilen sikkert, og centrer rattet.
  2. Aktivér den elektroniske parkeringsbremse;
  3. Vælg Park (P), hvis du har en automatgearkasse, eller neutral, hvis du har en manuel gearkasse.
  4. Tryk på knappen, og når du hører låsen løsne sig, skal du vippe rattet manuelt og derefter slippe knappen;
  5. Åbn låget for at holde din bærbare computer.
  6. Når du er færdig med arbejdet, skal du lukke låget. Tryk på knappen igen, og vip rattet tilbage til kørestilling.

Tabel position

1. Parker bilen sikkert, og centrer rattet.
  2. Aktivér den elektroniske parkeringsbremse;
  3. Vælg Park (P), hvis du har en automatgearkasse, eller neutral, hvis du har en manuel gearkasse.
  4. Tryk på knappen, og når du hører låsen løsne sig, skal du manuelt vippe hjulet til en næsten vandret position og derefter slippe knappen;
  5. Bakken er på indersiden af dit sæde, læg den på rattet.
  6. Når du er færdig med at bruge bakken, skal du trykke på knappen igen og vippe rattet tilbage til kørepositionen.
  7. Sæt bakken tilbage på sin oprindelige plads, og sørg for, at den sidder fast.

Bemærkning: Sørg for, at rattet er låst helt fast i kørestillingen, før du begynder at køre. Hvis du ikke kan køre væk, betyder det, at du ikke har sat rattet tilbage i køreposition.