Anhængertræk

Et anhængertræk er en anordning til brug for f.eks. en trailer eller campingvogn som monteres på bilens karrosseri.

Din Ford-forhandler kan nemt montere et anhængertræk til din trailer eller campingvogn uden at gå på kompromis med bilens stil. Alle Ford-anhængertræk er designet til nem håndtering og fuld kompatibilitet og integration med din Fords elektriske systemer, uden at de påvirker bilens garanti.

Bemærk, at ikke alle modeller er velegnede til montering af anhængertræk. Kontakt din forhandler for at få mere at vide.

Hvis du planlægger at trække en anhænger, og vil være sikker på at den fastøres korrekt, kan du kontakte din Ford-forhandler allerede i dag.

Se de nyeste anhængertræk til Ford-modeller: Klik her

Kan man få anhængertræk til elbiler?

Ja, flere elbiler kan få anhængertræk monteret. Eksempelvis kan Ford Mustang Mach-E fås med anhængertræk og kan trække op til 750 kg.