Hvad er en digital servicebog (DSR)?

En digital servicebog (DSR) er den online version af din bils servicehistorik. Fra 2022 er digitale servicebøger blevet introduceret i stedet for de traditionelle trykte servicebøger.

DSR'en indeholder en oversigt over tidligere services og reparationer udført af autoriserede Ford-forhandlere.

Du kan nemt få adgang til din DSR online via din Ford.

For at få adgang til din bil's servicehistorik skal du klikke på "Servicehistorik" på din Ford-konto. Her kan du se detaljer om tidligere service - herunder datoer og steder - samt oplysninger om eventuelt andet arbejde, der er udført på din bil.

Autoriserede Ford-teknikere, reparatører og mekanikere kan også få adgang til din DSR.

Når planlagte serviceeftersyn, udvidede serviceemner eller karrosserikontroller er fuldført, vil din DSR automatisk blive opdateret. En udskriftsvenlig version af din DSR kan downloades fra din Ford-konto.

Hvis din DSR er ukorrekt, bedes du kontakte din nærmeste autoriserede Ford-forhandler.

Hvad er fordelene ved en digital servicehistorik?

• Garantibetingelserne opfyldes, så længe servicevedligeholdelsesintervallerne overholdes
  • Din bil's servicehistorik opbevares sikkert og kan ikke mistes eller forsvinde
  • Unødvendige eller gentagne serviceeftersyn undgås
  • Beskyttelse mod manipulerede og bedrageriske serviceindtastninger øges markant
  • Din bil's gensalgsværdi maksimeres med en komplet og autentisk servicehistorik
  • Efterfølgende ejere kan nemt få adgang til deres nye bil's fulde servicehistorik online

Klik her for at booke en service.