Hvad koster en elbils serviceftersyn?

Mustang Mach-E kan over en periode på 5 år (eller knap 100.000 km) hjælpe dig med at spare op til 50% på planlagte serviceeftersyn sammenlignet med en bil med traditionel forbrændingsmotor*.

Dette skyldes elbilers lavere vedligeholdelsesomkostninger, da de har færre bevægelige dele end fossilbiler. Mustang Mach-E leveres også med 8 års batterigaranti.

*Typiske omkostninger ved benzinkøretøjer i forhold til estimerede omkostninger ved elektriske køretøjer.