Ford - tekniske informationer

Hvis du oplever problemer med din Ford-bil, skal du kontakte din lokale Ford-forhandler, som med glæde vil hjælpe dig. Det er vigtigt at forstå, at for at kunne hjælpe dig bedst muligt med tekniske henvendelser, så skal værkstedet have lov til at have din bil ind på værkstedet. Det er svært, faktisk umuligt, at kunne afhjælpe tekniske problemer telefonisk eller online.

Hvis du derimod ønsker at kontakte Ford direkte, bedes du ringe til Ford Kundeservice på 4368 2000.