Pris på Ford-Serviceeftersyn

Prisen på et serviceeftersyn kan variere fra forhandler til forhandler og afhænger bl.a. af, om bilen kræver reparationer eller nye reservedele.

Ved alle serviceeftersyn hos en Ford-godkendt forhandler tilbydes også en gratis Servicerådgivning for at sikre, at eventuelle småproblemer opdages nu i stedet for senere. Spørg forhandleren, hvis du ønsker en komplet oversigt over de ting, der kontrolleres for ved hvert serviceeftersyn.