Hvordan finder jeg mit køretøjs servicehistorik?

Afhængigt af din køretøjs alder kan du finde din servicehistorik online via din Ford-konto og FordPass*-appen. Alle Ford-køretøjer, der er blevet solgt siden 2022, leveres med en digital servicebog. Ældre køretøjer blev leveret med en trykt servicebog.

Autoriserede Ford-service teknikere og mekanikere kan muligvis skaffe oplysninger om din køretøjs service- og vedligeholdelsesoptegnelser, afhængigt af de processer, der er implementeret af den enkelte serviceudbyder.

Sådan får du adgang til din bil's servicehistorik online

Du kan få adgang til din bil's servicehistorik ved at klikke på Servicehistorik-feltet fra Ford-kontoen. Her vil du kunne se detaljer om tidligere service, herunder datoer, steder, udførte serviceydelser og andre nyttige oplysninger fra din bils historik.

Sådan får du fat i din bil's servicehistorik via den trykte servicebog

Vi anbefaler altid, at sælgere overleverer den medfølgende trykte servicebog til bilens nye ejer. Hvis du ikke modtog servicebogen med din bil, vil vi foreslå, at du kontakter sælgeren.

ANSVARSFRASKRIVELSE:

*FordPass-appen, der er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme, kan downloades. Der kan forekomme gebyrer for beskeder og data.