Hvordan ser jeg mine Ford-køretøjs serviceintervaller?

Din Serviceportefølje indeholder oplysninger om serviceintervallerne for dit køretøj.  Du kan også spørge din Ford-forhandler. For at finde din nærmeste Ford-forhandler kan du bruge vores Forhandler-søger.

Brug af FordPass*™

For at få adgang til dine køretøjsoplysninger skal du have tilføjet køretøjet til din FordPass*-konto.

Bemærk venligst: Vedligeholdelsesplanerne i appen er vejledende. Nogle gange meddeler systemet i bilen dig om, at du bør få bilen efterset før kilometertælleraflæsningen i appen. Hvis du er i tvivl, bedes du kontakte din foretrukne forhandler for yderligere afklaring.

Følg nedenstående trin for at se din køretøjs vedligeholdelsesplan:

1. Gå til servicelandingssiden
  2. Vælg servicetegnet
  3. Tryk på Vedligeholdelsesplan
  4. Vælg den relevante servicepakke baseret på kilometertælleren
  5. Hvis du ønsker at kontakte en forhandler, skal du vælge Ring til forhandler

Klik her for at få adgang til vedligeholdelsesplanportalen

Klik her for yderligere information om Ford serviceintervaller

ANSVARSFRASKRIVELSE:

*FordPass-appen, der er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme, kan downloades. Der kan forekomme gebyrer for beskeder og data.