Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Ford Assistance – Dækning Af Campingvogne

Er din campingvogn eller anhænger dækket af Ford assistance? Ja, hvis den trækende enhed er dækket, er campignvognen, anhængeren eller lignende også dækket. Du kan finde de nyeste oplysninger om vores betingelser og dækning her: vilkår og betingelser for Ford assistance.

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.