Ford Garanti - Vejledning til vejhjælp

Nye Ford biler er automatisk dækket af Ford Assistance (vejhjælp) et år (visse modeller 2 år afhængig af bilens serviceintervaller) fra første registreringsdato - læs mere hér:  http://www.ford.dk/ford-ejere/ford-garantier.

Når du booker service hos et autoriseret Ford værksted i Danmark så forlænges din vejhjælp for yderligere et år (visse modeller 2 år afhængig af bilens serviceintervaller). Det er inkluderet i serviceprisen, og vi gør det for at sikre dig, din familie og din bil. Vi kalder det Ford Assistance Plus - læs eventuelt mere hér:  http://www.ford.dk/ford-ejere/Ford-Assistance-Plus. Og det kan du gøre hvert år (for visse modeller hvert andet år afhængig af bilens serviceintervaller) for på den måde at være sikret vejhjælp både i Danmark og i resten af EU.