Hvad er eCall?

eCall ringer automatisk op til alarmcentralen efter en alvorlig ulykke. Den vil sende bilens placering til alarmcentralen, så de kan kontakte bilen og tjekke, om føreren er ved bevidsthed eller ej. Dette udløses, når airbaggen udløses, eller brændstofpumpen afbrydes. eCall vil fungere uden behovet for at forbinde en smartphone til bilen. Et eCall kan også initieres manuelt ved at trykke på SOS-knappen i overheadkonsollen. eCall er tilgængelig på alle EU-markeder, men kun på udvalgte modeller – kontakt din lokale Ford-forhandler for at få flere oplysninger.

Hvordan virker eCall-delen i FordPass Connect?

eCall-funktionaliteten forudsætter at der er et modem i bilen. eCall ringer automatisk op til alarmcentralen efter en alvorlig ulykke. Den vil kommunikere bilens lokation og muliggøre, at modtageren af nødopkaldet kan kontakte bilen og tjekke, om føreren er ved bevidsthed eller ej. Lige som med Ford Emergency Assist, udløses dette, når airbaggen udløses, eller brændstofpumpen deaktiveres. eCall fungere uden at SYNC-systemet er forbundet med en mobiltelefon.

Hvad er forskellen mellem eCall og Emergency Assist?

Emergency Assist kræver, at din telefon er tilsluttet via Bluetooth. eCall bruger dit FordPass Connect-signal til at ringe til alarmcentralen.