Active Noise Control

Hold støjen nede derinde

Stilhed er guld

Active Noise Control fungerer omtrent som hovedtelefoner med støjreduktion. Men hvor disse eliminerer al udvendig støj, er Active Noise Control mere selektiv.

Der er mikrofoner, som registrerer og måler bestemte lydbølger. Samtidig kan en styreenhed adskille de lyde, du ønsker at høre, såsom samtaler, fra de lyde, du ikke vil høre.

Systemet skaber dernæst uhørlig ""hvid støj"" for at annullere eventuelt uønsket støj, og det giver dig en virkelig følelse af ro, når du kører.