Aktiv Fartpilot

Fås på: Focus, Focus ST, Galaxy, Ranger, S-MAX, Tourneo Custom, Transit Chassis Cab, Transit Connect, Transit Custom, Transit Van

Med teknologien Aktiv fartpilot vælger du den ønskede hastighed, og systemet overholder den. Registrerer den indbyggede RADAR-sensor en forankørende bil, sænker den bilens fart, så den holder en på forhånd indstillet afstand. I det øjeblik, der ikke er noget køretøj foran, accelererer bilen igen til den valgte hastighed.