Lane Keeping Systemet

Et avanceret system hjælper dig med at holde din kørebane

Lane Keeping Systemet anvender et fremadskuende kamera til at registrere, hvis du utilsigtet er ved at komme ud af kørebanen. Dernæst bliver du advaret af Lane Keeping Alert, som får rattet til at vibrere og viser en synlig advarsel. Reagerer du langsomt eller slet ikke, kan Lane Keeping Aid selv styre, så du kommer sikkert tilbage i den rigtige kørebane. Teknologien er beregnet til veje med flere kørebaner (som motorveje), så den deaktiveres automatisk, når farten kommer under 65 km i timen, eller den kan slukkes manuelt.

Fås på: Focus, Focus ST, Galaxy, Ranger, S-Max, Tourneo Custom, Transit Chassis Cab, Transit Connect, Transit Custom, Transit Van