Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Frontkamera

Ser, hvad der kommer fra begge sider

Et lille og diskret kamera monteret foran på bilen sender et delt skærmbillede til bilens multifunktionsdisplay, så du kan se biler, cyklister og fodgængere fra begge sider. Denne teknologi er uvurderlig, hvis du skal prøve at kante dig ud af en snæver parkeringsplads eller ind på en stærkt trafikeret vej, hvor dit udsyn til siderne er begrænset.

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.