Hvad er det adaptive frontbelysningssystem?

Det adaptive forlygtesystem optimerer din bils forlygtemønstre, så de passer til specifikke kørselsforhold. F.eks. til motorvejs-, by- eller landevejskørsel samt til parkering og svingmanøvrer. Ud over standard fjernlys og nærlys bruger systemet også følgende tilstande nedenfor:

Motorvejsnærlys

I denne tilstand løftes afskæringslinjen, og der tilføjes mere lys i knækket for at øge forudseenheden ved hastigheder over 110 km/t (70 mph).

Example of motorway low-beam light

City nærlys

Denne tilstand har en lavere afskæringslinje og mere lys i forgrunden for at fokusere på det nære ved hastigheder under 40 km/t (25 mph).

Example of city low-beam light

Statisk bøjning af lys

Denne tilstand giver et enkelt lysmønster uden for nærlyset for at opnå optimeret belysning af vejen i forhold til rattets vinkel.

Example of static bending light

Lys til alt slags vejr

Denne funktion supplerer nærlyset med ekstra belysning foran og på siderne af bilen.

Example of all-weather light