Ford Pro Telematics™ – Drive-appen

Ford Pro Telematics Drive-appen er en ledsager-app til Ford Pro Telematics-skrivebordet. Den kan bruges på Android- og iOS-enheder. Det kræver dog et betalt abonnement på Ford Pro Telematics. Den er ikke tilgængelig for Ford Telematics Essentials-kunder.

Vi giver dig en hurtig og enkel måde til at få opdaterede realtidsoplysninger fra dine chauffører om deres køretøjer. Vi hjælper dig således med at vedligeholde din flåde og leve op til de højeste standarder.

Appen gør det muligt for dine chauffører at udføre følgende opgaver:

• Tilknytning af føreren til køretøjet. Vælge og dele oplysningerne om det køretøj, chaufføren kører
  • Daglige inspektioner. Udfylde en enkel tjekliste for at sikre, at køretøjet er lovpligtigt og køreklart
  • Problemrapportering. Hurtigt og nemt rapportere køretøjsproblemer, så du kan se dem på Ford Telematics-skrivebordet og træffe passende foranstaltninger.
  • Fjernlåsning/-oplåsning for chauffører
  • EV-rækkevidde og ladetilstand
  • Gennemse køretøjer (flådeadministrator)

Ford Telematics Drive-appen er en ledsager-app til Ford Telematics™ og kan downloades fra enten App Store eller Play Store til både Android- og iOS-enheder.

Ford Pro Telematics Drive-appens startskærm

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved appen?

Flådeadministratorer:

• Flådeadministratoren kan se hele flåden i arbejde, og appen hjælper ham/hende med at sikre, at flåden er sikker, lovpligtig og effektiv.
  • Oplysninger i realtid om, hvilken chauffør der er tilknyttet et bestemt køretøj.
  • Understøtter overgangen til elbiler.
  • Du kan se Oversigt over flådekøretøjernes tilstand via appen.

Chauffører:

• Giver chaufførerne mulighed for at indsende en inspektionsrapport og rejse eventuelle køretøjsproblemer via appen.
  • Chaufførerne kan låse og låse deres køretøjer op via appen.
  • Forbedret funktionalitet for Elektriske køretøjer, herunder batteriets ladetilstand og rækkevidde.
  • Se køretøjets tilstand, f.eks. dæktryk.

Hvordan virker den?

Hvordan virker den?

• Alle de data, der indtastes af chaufføren vedrørende det køretøj, der bruges, vil blive præsenteret på Ford Telematics™-skrivebordet.
  • En ny flise i Ford Telematics™ Dashboard viser dig status for daglige chaufførtjek.
  • Køretøjsproblemer vil blive vist på siden for køretøjets tilstand på skrivebordet.

Ford Pro Telematics Drive-appens skærm for køretøjsinspektionsprocentsats

Hvad med privatlivets fred?

Ford Telematics Drive-appen indeholder specifikke vilkår og betingelser for brug sammen med en privatlivspolitik, der er tilgængelig via knappen Indstillinger.

Hvad hvis jeg ikke ønsker, at mine chauffører skal bruge appen?

Hvis du ikke ønsker, at dine chauffører skal bruge appen, skal du slå kontakten fra på siden Flådeindstillinger i Ford Telematics™. Dine chauffører vil så ikke kunne logge på appen. Bemærk, at nye problemer fundet af chaufføren ikke vil blive rapporteret via appen, og du vil ikke længere på instrumentbrættet have overblik over, hvilke chauffører der har og ikke har gennemført deres daglige chaufførtjek.

Er der planlagt andre funktioner til denne app?

Vi vil i den nærmeste fremtid fortælle dig om nye funktioner til Ford Telematics Drive-appen. Vi vil fortsat lytte til vores kunder for at planlægge nye forbedringer af den måde, dine chauffører sender dig oplysninger.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte FCS på: fcseu1@ford.com