Hvad er en Softwareopdatering?

Softwareopdatering giver din Ford den nyeste software og de nyeste funktioner. Opdateringerne vil blive installeret trådløst i din bil via enten en Wi-Fi- eller mobilforbindelse. Softwareopdatering leverer regelmæssige køretøjsforbedringer til Fords ejere, hvilket forvandler læring fra tilsluttede biler til løbende forbedringer og nye funktioner

Softwareopdatering er i øjeblikket kun tilgængelige udvalgte biler

Hvordan fungerer Softwareopdatering på min bil?

Hvis din bil har FordPass Connect*, kan den oprette forbindelse til skyen. Softwareopdatering downloades via skyen eller via Wi-Fi, hvis et kendt netværk er tilgængeligt.

De fleste opdateringer sker i baggrunden, mens du kører. Nogle kritiske opdateringer kræver dog, at bilen skal være slukket. Du kan planlægge disse opdateringer på et tidspunkt, der passer dig.

Hvad er en hindrende Softwareopdatering?

Nogle kritiske opdateringer kræver, at bilen skal være slukket for installation. Du kan planlægge disse opdateringer på et tidspunkt, der passer dig.

Hvor lang tid skal bilen være parkeret for en hindrende opdatering?

Dette afhænger af opdateringens størrelse. Større opdateringer, der kræver, at din bil er slået fra, kan tage op til 30 minutter. Du kan planlægge disse opdateringer til at finde sted på et tidspunkt, der passer dig.

Hvor lang tid tager opdateringen?

Mindre opdateringer tager mindre end to minutter og vil blive installeret i baggrunden, mens du kører. Større opdateringer kan tage op til 30 minutter. Du kan planlægge disse opdateringer til at finde sted på et tidspunkt, der passer dig.

Skal jeg gøre noget særligt for at forberede mig til en Softwareopdatering?

For at sikre, at din bil altid har adgang til den nyeste software, skal du sikre dig, at bilens tilslutningsmuligheder og automatiske opdateringer er sat til "Slået til". Du kan gøre dette via indstillingerne på berøringsskærmen i bilen.

Hvordan ved jeg, at min bil er i stand til at modtage Softwareopdateringer?

Hvis din bil er udstyret med FordPass Connect* og er blevet aktiveret, har du adgang til Softwareopdateringer.

Hvis du ikke er sikker, kan du tjekke menuen for automatiske softwareopdateringer i systemindstillingerne på berøringsskærmen i bilen.

* FordPass Connect aktiverer tilsluttede tjenester og er tilgængelig på udvalgte biler eller biler med navigation. FordPass Connect vil blive aktiveret, når bilen leveres. Du kan vælge at tilmelde/framelde visse former for datadeling. Datadækning og -tjeneste er ikke tilgængelig alle steder. Der kan opstå datasatser. Der gælder politikker til beskyttelse af personlige oplysninger for FordPass og Connected Car, og de er tilgængelige på dit lokale Ford-website.