Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Fjern bil i FordPass™

  1. Vælg den bil, du ønsker at slette på fanen Kør.
  2. Tryk på billedet af den bil, du ønsker at fjerne.  
  3. Tryk på knappen Fjern Bil. Der vises en meddelelse, hvor du bliver bedt om at bekræfte handlingen.
  4. Tryk på den blå knap Fjern. FordPass™-appen fjerner bilen fra din konto.   

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.