Hvad er fordelene ved at forbinde min Mustang Mach-E til FordPass eller min Ford-konto?

Få mest muligt ud af din Mustang Mach-E ved at oprette forbindelse til FordPass App eller din Ford-konto for at låse op for kraftfulde funktioner. Opret en førerprofil, forudindstil bilens indstillinger og tilpas din køreoplevelse, før den overhovedet ankommer.

En FordPass App og en Ford-konto giver dig adgang til funktioner som:

• Opladningsstyring.
  • Klimaanlæg.
  • Turplanlægning.
  • Kabinebelysning og lydstyring.
  • Køretøjshåndtering.