Hvordan betaler jeg for opladning?

Du kan betale for opladning ved at bruge dit FordPass-opladningskort på en hvilken som helst opladningsstation i FordPass-opladningsnetværket. Vi fakturerer automatisk standardbetalingskortet i din Ford Pay Wallet efter hver afsluttet opladningssession. Denne faktureringsautorisation fortsætter, indtil din adgang til FordPass-opladningsnetværk udløber eller afbrydes.