Hvordan nulstiller jeg min adgangskode til FordPass®*?

Hvis du har glemt din adgangskode og har brug for at nulstille den, skal du gå til FordPass Log Ind-skærm ved at logge ud (hvis du er logget ind i øjeblikket) og gennemføre nedenstående trin.

1. På FordPass login-skærmen vælg Glemt adgangskode?.
  2. Indtast din e-mailadresse.
  3. Vælg Anmod om e-mail
  4. Gå til din e-mail, og klikk på linket Skift adgangskode.
  5. Indstast din ny adgangskode i feltet Ny adgangskode.
  6. Bekræft din ny adgangskode i feltet Bekræft adgangskoden.
  7. Tryk på Ændr adgangskode

Bemærk: En bekræftelse på, at du har opdateret din adgangskode, vil blive sendt til din e-mail.

*FordPass appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Der kan være gebyrer for data.