Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan opsige dit abonnement via din Ford-konto. Følg nedenstående trin.

  1. Log ind på din Ford-konto. 
  2. Vælg den bil for hvilken du vil opsige et abonnement.
  3. Vælg det abonnement, du vil opsige. 
  4. Klik på Administrer.
  5. Vælg Opsig dit abonnement.

Du vil modtage en e-mail, der bekræfter, at din opsigelse er registreret.

Hvis der er noget du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte en FordPass-guide

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.