Hvordan overfører jeg min FordPass®*-konto til min nye enhed?

Du kan overføre FordPass-appen til din nye enhed uden at skulle oprette en ny konto. Følg trinnene nedenfor.

1. Sørg for, at din nye telefon opfylder de nødvendige krav til enhedskompatibilitet.
  2. Hent FordPass fra App Store® (iOS®) eller Google Play™ (Android™).
  3. Åbn FordPass-appen.
  4. Log ind i appen på din nye telefon med brugernavn og adgangskode fra din gamle telefon.
  5. Log ud og afinstaller FordPass fra din gamle telefon, når FordPass er opsat på din nye telefon.

Bemærkninger:

Hvis du har brug for hjælp eller er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte en FordPass-guide.

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme, og kan downloades. Der kan være gebyrer for data.