Hvordan sletter jeg min Ford- eller FordPass®*-konto?

Du kan slette din konto i FordPass-appen ved at følge nedenstående trin.

Vigtigt:

• Når du har slettet din kontoprofil, kan processen ikke fortrydes.
  • Din FordPass-konto er også knyttet til din Ford-konto.

Sletning af din konto

1. Log ind på FordPass.
  2. Gå til siden Konto
  3. Tryk på flisen Indstillinger
  4. Vælg Slet konto nederst på skærmen.
  5. Følg anvisningerne for at afslutte sletningen af din konto.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte en FordPass-guide via FordPass-appen.

Du kan også kontakte vores kundeservicecenter og anmode om at få slettet din konto.

Yderligere oplysninger

Hvordan sletter eller afinstallerer jeg FordPass-appen på min enhed?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Der kan være gebyrer for data.