Hvordan tilføjer eller redigerer jeg min bils kaldenavn i FordPass®*?

På skærmbilledet Konto i FordPass kan du tilføje eller redigere navnet på dit køretøj til din profil. Følg nedenstående trin.

1. Log ind i FordPass.
  2. Gå til Konto.
  3. Vælg den bil du vil redigere kaldenavn på.
  4. Tryk på Redigér i det øverste venstre hjørne.
  5. Tilføj til eller opdatér sektionen Køretøjs kaldenavn.
  6. Vælg Gem.

Hvis du har brug for yderligere hjælp er du til enhver tid velkommen til at, kontakte en FordPass-guide via fanen Hjælp.

Yderligere oplysninger

Hvordan ændrer jeg mit FordPass-brugernavn?
Hvordan ændrer jeg min FordPass-adgangskode?

*FordPass Appen er kompatibel med visse smartphone-platforme og kan downloades. Datatakster kan være gældende.