Hvad sker der, hvis jeg mister eller på anden vis har behov for at erstatte et FordPass®*-ladekort?

Hvis du har mistet dit FordPass-ladekort, skal du kontakte en FordPass-guide for yderligere support. Du skal blokere det nuværende kort og anmode om et nyt kort.

Vigtigt: Du skal IKKE annuller ikke dit abonnement. Denne handling kan ikke fortrydes.

Yderligere oplysninger

Hvordan tilføjer jeg et nyt kort eller et erstatnings FordPass-opladningskort?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan downloades. Der kan være gebyrer for data.