Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvordan kan jeg aktivere BlueOval Charge Network?

For at aktivere BlueOval Charge Network, skal du have:

  • En aktiv Ford-konto og have downloadet FordPass®*-appen.
  • Føjet dit elektriske køretøj til din Ford-konto.
  • Aktiveret modemmet i dit køretøj.

  1. Åbn FordPass-appen. 
  2. Tryk på Konto i skærmens øverste højre hjørne. 
  3. Vælg Abonnement.
  4. Vælg dit køretøj fra garagen. 
  5. Tryk på Aktivér prøveperiode
  6. Gennemse dine ordredetaljer.
  7. Vælg Næste
  8. Tilføj betalingsmetode ved at vælge Min Wallet
  9. Indtast dine Betalingsoplysninger.
  10. Klik på Gem.
  11. Gennemse din ordre, og marker de to afkrydsningsfelter.
  12. Tilføj RFID.
  13. Bekræft detaljerne, og vælg Gem.
  14. Du vil modtage en bekræftelses-e-mail med besked om at slå Plug & Charge til i FordPass-appen.

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphones, og den kan downloades gratis. Gebyrer for beskeder og data kan være gældende.

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.