Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvordan kan jeg annullere BlueOval™ Charge Network-ladetjenesten?

Sådan annullerer du BlueOval-ladenetværket:

  1. Åbn FordPass®*-appen. 
  2. Tryk på Konto i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Tilsluttede tjenester
  4. Vælg dit elektriske køretøj fra garagen. 
  5. Klik på Administrer for at få adgang til din BOCN-konto. 
  6. Rul ned til bunden af skærmen, og vælg Annuller tjeneste
  7. Bekræft annulleringen. 

Bemærkninger: 

  • Du skulle modtage en e-mail med bekræftelse af anmodningen om annullering af ordren. 
  • Kun ejeren af abonnementet kan annullere ladetjenesten. 

*FordPass er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan downloades gratis. Gebyrer for beskeder og data kan være gældende.

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.