Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvorfor afventer min aktivering af BlueOval™ Charge Network?

Hvis du har aktiveret dit BlueOval Charge Network, og du har modtaget meddelelse om, at dit netværkt ikke er blevet aktiveret efter at have ventet 24 timer, skal du vælge for at kontakte en guide og få hjælp. 

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.