FordPass-appen mistede forbindelsen

Hvis du modtager en meddelelse om, at FordPass ikke svarer, skal du prøve følgende:

1. Kontrollér for opdateringer til FordPass-appen på din mobilenhed.
    • Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du downloade og opdatere appen via din relevante app-butik.
  2. Kontrollér styrken på din dataforbindelse or/eller Wi-Fi-forbindelse.
    • Wi-Fi-forbindelse
      • Hvis Wi-Fi er slået fra, skal du aktivere det og forsøge at oprette forbindelse.
      • Hvis Wi-Fi er slået til, skal du deaktivere det og forsøge at oprette forbindelse med mobildata.
    • Mobilforbindelse
      • Hvis mobildata er slået fra, skal du aktivere mobildata og forsøge at oprette forbindelse.
      • Hvis mobildata er slået til, skal du deaktivere mobildata og forsøge at oprette forbindelse med Wi-Fi.
  3. Gennemtving lukning af app.
    • Android-enheder
      • Åbn din enheds indstillinger.
      • Rul ned og vælg apps (dette kan normalt findes i afsnittet Enhed). Rul ned, og tryk på en app.
      • Vælg FordPass.
      • Tryk på muligheden Stop eller Gennemtving stop.
      • Tryk på OK for at bekræfte.
    • iOS-enheder uden en Hjem-knap
      • Stryg op fra bunden af skærmen, og stop lidt halvvejs på skærmen.
      • Stryg til venstre eller højre, til du finder FordPass.
      • Stryg op på FordPass-appen.
    • iOS-enheder med en Hjem-knap
      • Dobbeltklik på Hjem-knappen.
      • Stryg til venstre eller højre, til du finder FordPass.
      • Stryg op på FordPass-appen.
  4. Log ud af appen og derefter ind igen.
  5. Sluk din enhed i 30-60 sekunder.

Hvis du stadig oplever problemer efter at have forsøgt alle ovenstående trin, skal du kontakte en guide for at få yderligere hjælp.