Hvorfor er min FordPass®* -aktivering i gang?

Hvis du har anmodet om adgang til fjernkommandoer, men har fået en meddelelse om, at din aktivering er i gang, kan der være flere årsager hertil. Følg nedenstående trin for yderligere information.

Fejlfinding af "Aktivering i gang"-meddelelsen

Vælg den mulighed, der bedst beskriver dit problem.

Du har fuldført alle trin for modemaktivering, men en fejl forårsager forsinkelse.

Hvis du har fuldført alle påkrævede trin, og din aktivering stadig er i gang:

1. Tryk på OK i pop-op-vinduet.
  2. Gå til Konto-siden.
  3. Vælg Hjælp og kontakt en FordPass-guide for yderligere support.

Du har påbegyndt aktiveringsprocessen, men har ikke aktiveret aktiveringsbeskeden på skærmen i din bil.

Hvis du ikke har fuldført autorisationstrinnene i køretøjet:

1. Tryk på OK i pop-op-vinduet.
  2. Acceptér aktiveringsmeddelelsen på din køretøjskærm.

Bemærk: For at få den fulde liste over aktiveringstrin skal du gå til Aktiver FordPass Connect.

Du anmodede om aktiveringstilladelse til en bil, men din anmodning er ikke blevet godkendt.

Hvis du har anmodet om adgang til en bil, skal din anmodning godkendes af den en anden aktiveret bruger, før du kan fortsætte.

Tryk på Fortsæt på pop-up-beskeden, og FordPass vil dirigere dig tilbage til startskærmen. Læs mere om sådan skal din anmodning accepteres af en aktiveret bruger.

Du har påbegyndt aktiveringen af dit modem, men efter 90 sekunder ændres din status i FordPass tilbage til "Aktiver køretøj".

Efter 90 sekunder kan du anmode om aktivering igen. Hvis din status ikke ændrer sig efter tre forsøg, skal du kontakte en FordPass-guide for yderligere hjælp.

Hvis ovenstående ikke hjælper dig, skal du kontakte en FordPass-guide via Konto > Hjælp i FordPass.

Yderligere oplysninger

Hvordan giver jeg autorisation til en anden FordPass-bruger?
Hvorfor er min autorisationsanmodning blokeret?
Hvorfor er min aktivering afventende?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme, og kan downloades. Der kan være gebyrer for data.