Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Er alle FordPass Connect-ydelser og funktioner tilgængelige i alle biler og varevogne?

I øjeblikket er eCall kun tilgængelig i den nye Focus, såfremt den er udstyret med modem.

I alle biler med modem gælder endvidere, at man kun kan fjernstarte bilen via FordPass app’en, såfremt bilen er udstyret med automatgear.

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.