FordPass-kundeforbindelsesindstillinger – oversigt

FordPass-appen giver dig mulighed for at styre dine kundeforbindelsesindstillinger i bilen. Banneret vises på din SYNC® 3-skærm, og derfra har du mulighed for at aktivere/deaktivere følgende funktioner:

• Tilslutningsfunktioner: Hvis denne indstilles til Fra, så deaktiveres Bilfunktioner, Placering og Live Traffic (dvs. bliver grå).
  • Placering: Hvis denne indstilles til Fra, så deaktiveres Live Traffic (dvs. bliver grå).
  • Bildata og fjernstyring: Hvis denne indstilles til Fra, så deaktiveres Bilfunktioner.

Øvrige funktionstab i appen:

• Bilfunktioner er utilgængelig.
  • Bilfunktioner er utilgængelig. Hvis din mobilenheds placeringstjenester er aktiveret, har du stadig adgang til kortfunktionerne.
  • Brændstofmåler er utilgængelig. Måleren vises, men der vises ingen data for den aktuelle brændstofstand.
  • Afstand til tom tank viser 2 streger.
  • Olieholdbarhedsindikator er utilgængelig.