Hvad er fordelene ved at forbinde din bil og aktivere FordPass Connect™?

Hvis du aktiverer FordPass Connect*, kan du bruge en række forbindelsesfunktioner, både i bilen og via vores FordPass Apps.

Funktionerne i bilen er designet til at gøre din køreoplevelse bedre end nogensinde før. Live Traffic5*-opdateringer kan f.eks. leveres direkte til din bils navigation, og oplysninger om lokale farer6* kan fortælle dig om farer på vejen, der kan påvirke din køretur.

Med FordPass App* låser du op for en række fjernbetjeningsfunktioner, som f.eks. fjernlåsning og oplåsning, som holder dig og din Ford problemfri forbundet. For at få mere at vide skal du downloade FordPass App fra App Store i Google Play.

1 - *FordPass Connect aktiverer tilsluttede tjenester og er tilgængelig på udvalgte biler eller biler med navigation. FordPass Connect vil blive aktiveret, når bilen leveres. Du kan vælge at tilmelde/framelde visse former for datadeling. Datadækning og -tjeneste er ikke tilgængelig alle steder. Der kan opstå datasatser. Der gælder politikker til beskyttelse af personlige oplysninger for FordPass og Connected Car, og de er tilgængelige på dit lokale Ford-website.

2 - **FordPass App er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og tilgængelig via download. Datatakster kan være gældende.

3 - ***Fjernstart er kun tilgængelig på biler med automatgear og er ikke tilgængelig på Transit Custom PHEV.

4*Wi-fi-hotspot (op til 4G LTE) inkluderer en gratis trådløs dataprøveperiode i en begrænset periode, der begynder på aktiveringstidspunktet. Derefter kan datapakker købes fra Vodafone eller en Vodafone-partner. Se deres websted for flere oplysninger om deres datapakker. Ford-biler skal leveres med passende hardware og et dataabonnement er påkrævet for at udnytte kapaciteten fra det indbyggede wi-fi-hotspot. Datadækning og -service er ikke tilgængelig overalt, og vilkårene i din dataplan, herunder gældende priser for beskeder og data, kan finde anvendelse.

5*Live Traffic er gratis med FordPass Connect de første 12 måneder. Derefter skal du betale et abonnementsgebyr.

6*Oplysninger om lokale farer er en abonnementsservice med en etårig gratis prøveversion, når du køber din nye Ford.