Hvad er fordelene ved FordPass Connect vs. mobil tøjring til Live Traffic

Live Traffic* sender opdaterede og præcise trafikoplysninger direkte til bilens navigationssystem. Trafikstrøm og hændelser som ulykker og byggeri overvåges 24 timer i døgnet, alle ugens dage. Alle de tilknyttede dataomkostninger dækkes af kundernes FordPass Connect**-abonnement, så du behøver ikke at bruge mobil tøjring.

* Live Traffic er gratis med FordPass Connect de første 12 måneder. Derefter skal du betale et abonnementsgebyr.

** FordPass Connect aktiverer tilsluttede tjenester og er tilgængelig på udvalgte biler eller biler med navigation. FordPass Connect vil blive aktiveret, når bilen leveres. Du kan vælge at tilmelde/framelde visse former for datadeling. Datadækning og -tjeneste er ikke tilgængelig alle steder. Der kan opstå datasatser. Der gælder politikker til beskyttelse af personlige oplysninger for FordPass og Connected Car, og de er tilgængelige på dit lokale Ford-website.