Hvad er Live Traffic?

Live Traffic* forbedrer din navigation i bilen ved at levere trafikopdateringer i realtid. Systemet viser eventuelle hændelser, vejarbejde eller trafikpropper, der vil påvirke din tur, og opdaterer din rute for at hjælpe med at undgå trængsel. Du vil også et opdateret ankomsttidspunkt, du ved, hvor meget trængslen vil påvirke din rejse.

Live Traffic* er kompatibel med alle biler, der er udstyret med FordPass Connect. For biler uden FordPass Connect er Live Traffic nu tilgængeligt ved at parre din smartphone og SYNC-navigationssystem via Applink.

Hvis din bil er berettiget til abonnementer Live Traffic og Oplysninger om lokale farer, modtager du en gratis prøveperiode et år. Denne gratis prøveperiode starter fra startdatoen for bilgarantien.

* Live Traffic er gratis med FordPass Connect de første 12 måneder. Derefter skal du betale et abonnementsgebyr.