Hvad er SecuriAlert, og hvordan bruger jeg denne funktion?

SecuriAlert, der er tilgængelig i FordPass og FordPass Pro Apps, giver din bil øget sikkerhed.

For at benytte denne funktion i FordPass skal du gå til "Køretøj" og vælge "SecuriAlert" for at aktivere og administrere dine indstillinger. Når den er aktiveret, sender systemet en advarsel til din telefon, hvis den registrerer, at dine døre låses op eller åbnes, selv med en kopinøgle.

I FordPass Pro skal du blot navigere til kommandocenteret for fjernbetjeningsfunktioner og aktivere SecuriAlert.