Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvad sker der, når min gratis prøveperiode med Live Traffic og Oplysninger om lokale farer slutter? Hvordan kan jeg forny?

30 dage før din prøveperiode udløber, får du besked via e-mail om, at den gratis prøveperiode er ved at være slut. E-mailen vil give dig et link, hvor du kan forny tjenesten som et 3,99 €/måneden betalingsabonnement.
(Prisen er korrekt i august 2021 og kan ændres). 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.