Hvordan kommer jeg i gang med at bruge FordPass Connect?

Når du køber et Ford-køretøj med FordPass Connect, skal du starte med at downloade FordPass app'en (til personbiler) eller FordPass Pro app'en (til erhvervskøretøjer) på din smartphone. App'en downloades enten fra App Store eller Google Play.

FordPass Connect aktiveres i to step. Det første step foregår i FordPass app’en. Efter du har oprettet en bruger-konto i app’en, skal du trykke på ’Aktivér FordPass Connect’ i sektionen  ’Kør’. Andet step foregår i bilen. Her skal du bekræfte aktiveringen på SYNC-skærmen. Se vores 'Sådan gør du'-videoer på Ford.dk for illustration af hvordan du aktiverer FordPass Connect.