Kan jeg dele mit abonnement med andre familiemedlemmer eller venner?

Der kræves kun ét abonnement pr. bil. Derfor vil alle chauffører af en bil med et abonnement have adgang. Hvis tjenesten er i FordPass™* App, har alle autoriserede brugere adgang til funktionerne.

FordPass-abonnementer kan dog ikke overføres. Det er ejerens ansvar at administrere deres abonnementskonto.

*FordPass App er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og tilgængelig via download. Datatakster kan være gældende.