Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Aktivering eller deaktivering af Trafik information-indstilling

Sådan opnås adgang til funktionen Trafik information med FordPass™:


Sådan aktiveres eller deaktiveres Trafik information-indstillingen:

  1. Sørg for, at køretøjet er tændt, motoren kører og gearet er i P.
  2. Tryk på Indstillinger på den nederste funktionslinje på SYNC® 3-berøringsskærmen.
  3. Vælg FordPass Connect.
  4. Tryk på I køretøj.
  5. Vælg Forbindelsesindstillinger.
  6. Skift mellem ON eller OFF for følgende:
    • Forbindelsesindstillinger
    • Lokalitet
    • Køretøjsdata og fjernbetjening
    • Live Traffic
    • Trafik information

Yderligere oplysninger

Trafik information – oversigt
Fejlfinding Trafik information

 

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.