Hvad kunne man bruge SecuriAlert til i FordPass®*?

Ved hjælp af funktionen FordPass SecuriAlert kunne du få en notifikation på FordPass-appen, når bilens dør eller bagagerum var åbnet.

Fra den 1. juni 2023 er denne funktion ikke længere tilgængelig i FordPass. Vi sætter stor pris på din eventuelle brug af den i prøveperioden. Vi vil gøre brug af den feedback og læring, vi har fået i prøveperioden, når vi lancerer nye funktioner.

*FordPass-app er kompatibel med udvalgte smarttelefoner og kan downloades. Der kan være gebyrer for data.