Hvorfor er nogle funktioner ikke længere tilgængelige i FordPass®*?

Visse funtioner i FordPass vil ikke længere være tilgængelige grundet udfasningen af AppLink™. Den globale beslutning om at lukke AppLink er truffet for at give FordPass-brugere en bedre oplevelse af tilsluttede apps i fremtiden og for at bane vejen for bedre funktioner, der er afgørende for en elektrificeret fremtid for kunderne.

Mens hovedparten af de berørte kunder vil være dem, der har ældre biler (ikke-modem, pre-2018), vil nogle af de manglende funktioner også kunne opleves af alle kunder, herunder nyere kunder.

Funktioner, der forsvinder for alle FordPass brugere fra den 1 juni 2022 og fremover:

• Ture

• Fastgør min parkeringsplads

• Sted af interesse – Parkering og brændstof

• Funktionen Send til køretøj, ved hjælp af hvilken der kunne sendes adresser direkte til dit køretøjs navigationssystem fra din mobilenhed

Funktioner, der forsvinder for FordPass brugere af ældre køretøjer, der ikke længere har FordPass® Connect**:

• Brændstofrapport

• Live trafik

• Advarsler om køretøjers tilstand

• Olieniveau

• Brændstofniveau

• Milepæle

• Tryk i dækkene

• Kilometertæller

*FordPass appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Der kan være gebyrer for data.

**FordPass Connect muliggør anvendelse af opkoblede tjenester og er tilgængelig på udvalgte køretøjer eller køretøjer med navigation. FordPass Connect aktiveres på tidspunktet for levering af køretøjet. Du kan vælge at tilvælge eller fravælge visse datadelingsfunktioner. Datadækning og -service er ikke tilgængelig overalt. Der kan påløbe gebyrer for dataanvendelse. Privatlivspolitikker for FordPass og Connected Car gør sig gældende, og disse er tilgængelige på din lokale Ford-hjemmeside.