Hvad er FordPass®*-appen?

FordPass-appen giver dig online adgang til din bil via din Smartphone. Det giver dig adgang til informationer om din bil samt mulighed for at udføre en række kommandoer til bilen (såfremt ForPass Connect er aktiveret).

Nøglefunktioner

Bemærk: Hvis du allerede har en Ford-konto, skal du logge på FordPass med dit eksisterende brugernavn og adgangskoden til Ford-kontoen.

Flere FordPass-oplysninger

For mere information om FordPass-features og funktioner skal du gå ind på vores FordPass-supportside og søge på det ønskede emne.

Populære FordPass-supportkategorier

Yderligere oplysninger

Hvordan opretter jeg en FordPass-konto?
Hvilke enheder er kompatible med FordPass?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Der kan være gebyrer for data.

**Fjernstart og -stop er kun til køretøjer med automatisk gearkasse.