Hvordan bruger jeg Live Traffic funktionen?

Det er nemt at bruge Live Traffic:

1. Sørg for, at du har aktiveret FordPass Connect*, og at datadeling er slået til.
2. Hvis du ikke ved, om FordPass Connect er blevet aktiveret, kan du trykke på FordPass Connect-flisen på SYNC-skærmen i din bil. Tryk derefter på "Forbindelsesindstillinger", og slå "Lokation" og "FordPass Connect Live Traffic" til.
3. For at indtaste en destination skal du trykke på "Navigation" på din SYNC-skærm, derefter "Destination" på venstre side af kortskærmen.
4. Indtast nu en destination ved at bruge tastaturet og tryk 'Søg'. Den bedste rute vil blive indlæst på din SYNC-skærm.
5. Du kan også se andre brugbare oplysninger, som f.eks. rejsetid og trafikpropper.
6. Systemet dækker alle større og mindre veje. Derudover leverer det trafikopdateringer i realtid og omdirigerer dig for at undgå køer. Så fra nu af kan du ankomme mere afslappet og til tiden.

Se vores instruktionsvideo for at få flere oplysninger her.

* FordPass Connect aktiverer tilsluttede tjenester og er tilgængelig på udvalgte biler eller biler med navigation. FordPass Connect vil blive aktiveret, når bilen leveres. Du kan vælge at tilmelde/framelde visse former for datadeling. Datadækning og -tjeneste er ikke tilgængelig alle steder. Der kan opstå datasatser. Der gælder politikker til beskyttelse af personlige oplysninger for FordPass og Connected Car, og de er tilgængelige på dit lokale Ford-website.

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.