Hvordan finder jeg FordPass-videovejledninger via FordPass-®*appen?

Du kan finde nyttige videovejledninger via FordPass-menuen ’Serviceeftersyn’ .

Sådan finder du YouTube-vejledningsvideoer via FordPass

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Gå til menuen Serviceeftersyn
  3. Vælg knappen Instruktionsvejledning
  4. Vælg Videovejledninger

Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte Ford Kundeservice. Du kan kontakte os via chat eller telefon i FordPass ved at gå til Konto > Hjælp.

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan downloades. Der kan være gebyrer for data.