Hvordan opretter jeg en FordPass®*konto?

Nedenfor kan du læse trin for trin, hvordan du opretter en FordPass-konto. Hvis du allerede har en FordPass-konto, bruger du bare dine eksisterende kontooplysninger (brugernavn og adgangskode) til at logge ind i FordPass-appen med.

Vigtigt: Du behøver ikke at oprette en ny konto, hvis:

• Du har fået ny mobiltelefon. Se trinene Eksisterende FordPass og Ny enhed for at finde ud af hvordan du får adgang til din eksisterende konto.
  • Du har mistet din mobiltelefon. Se trinene Enheden er mistet for at finde ud af hvordan du gendanner din konto.

Oprettelse af din FordPass-konto

1. Download FordPass™-appen via din relevante platform.
    • App Store® for iOS®-enheder.
    • Google Play store for Android-enheder.
  2. Åbn FordPass på din enhed.
  3. Vælg dit land
  4. Tryk på Opret konto.
  5. Indtast din e-mailadresse.
  6. Vælg Anmod om e-mail.
  7. Find bekræftelsesmailen, og tryk på Bekræft e-mail
  8. Indtast følgende oplysninger:
    • Fornavn
    • Efternavn
    • E-mailadresse (dette vil være dit brugernavn)
    • Adgangskode, der opfylder følgende krav:
      • Skal bestå af 8-64 tegn
      • Må ikke være det samme som dit mobilnummer eller brugernavn
      • Skal indeholde mindst ét specialtegn
      • Skal indeholde mindst ét tal
      • Skal indeholde mindst ét stort og et lille bogstav
  9. Gennemgå vilkårene og betingelserne, og markér afkrydsningsfeltet.
  10. Vælg Opret konto.

Du kan nu indtaste din e-mail og adgangskode på FordPass-loginskærmen.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte en FordPass-guide

Yderligere information

Hvordan tilføjer jeg min bil i FordPass?
Hvad er de vigtigste funktioner i FordPass?

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme, og kan downloades. Der kan være gebyrer for data.