Hvorfor har vi brug for dine kreditkortoplysninger?

Det kort, du angiver, anvendes kun, når du bruger FordPass** til at betale for dine opladningssessioner, herunder eventuelle tomgangsgebyrer. Dit kort vil ikke blive brugt til automatisk fornyelse af dit abonnement på FordPass-opladningsnetværk, når den gratis prøveperiode udløber, eller af lignende eller yderligere årsager. For at undgå driftsforstyrrelser giver vi dig besked, når dit nuværende abonnement eller din prøveperiode er ved at løbe ud.

Bemærk venligst, at der påløber tomgangsgebyrer, når din bil har afsluttet sin opladning, men stadig er parkeret på stationen (hvilket forhindrer andre i at bruge stationen). Disse gebyrer begynder typisk efter en henstandsperiode, der bestemmes af udbyderen af opladningsstationen.

**FordPass App er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og tilgængelig via download. Datatakster kan være gældende.