Batterigaranti (12 Volt)

Batterier i køretøjer er omfattet af en garanti på 24 måneder mod fabrikations-/materialefejl fra den første registrerings-/garantidag.

For at finde datoen for første registrering af dit køretøj skal du se Ford ETIS ved klikke her.

Hvis du mener, du har problemer med dit køretøjs batteri, eller hvis du har yderligere spørgsmål, skal du kontakte din lokale Ford-forhandler.

Yderligere oplysninger:

Ford-garantier – dækning og undtagelser